Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Kto spracúva Vaše osobné údaje a ako ho môžete kontaktovať?

Vaše osobné údaje spracúva spoločnosť Crystal Call, a.s., ktorú môžete kontaktovať na adrese Hálková 1/A, 831 03 Bratislava alebo e-mailom na adrese dpo@crystalcall.eu .

Spoločnosť môžete kontaktovať prostredníctvom zodpovednej osoby, ktorou je pán Milan Mračko zo spoločnosti IOSEC, s.r.o. na adrese Klincová 37/B, 821 08 Bratislava alebo e-mailom na adrese  dpo@iosec.eu

Na aký účel budú spracúvané Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme spracúvať na účel vybavenia Vašej požiadavky, objednávky alebo podnetu, na účel plnenia zmluvy, na účel ochrany práv a právom chránených záujmov alebo na účel plnenia našich povinností. Ak ste nám udelili súhlas, Vaše osobné údaje môžu byť použité v súlade s udeleným súhlasom.

Čo nám umožňuje spracúvať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje nám umožňujú spracúvať právne predpisy, a to v prípade, ak je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy uzatvorenej s Vami alebo aby sa na základe Vašej žiadosti vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy, a tiež v prípade, ak je spracúvanie nevyhnutné na plnenie našich povinností.

Ak ste nám udelili súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov, Vaše osobné údaje budú spracúvané na základe Vášho súhlasu.

Vaše osobné údaje môžu byť tiež spracúvané z dôvodu oprávneného záujmu, ktorý môže súvisieť s ochranou práv alebo oprávnených záujmov.

Komu Vaše osobné údaje budeme poskytovať?

Vaše osobné údaje môžeme poskytnúť osobám, ktoré sa budú podieľať na ich spracúvaní a iným osobám alebo subjektom, ak to ustanovuje alebo umožňuje právny predpis.

Ako dlho budeme uchovávať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas doby, kým bude existovať naše oprávnenie alebo povinnosť ich spracúvať, najmä počas doby plnenia zmluvy, počas doby na uplatnenie právnych nárokov alebo počas doby, ktorú určuje právny predpis. Ak sa spracúvanie Vašich osobných údajov uskutočňuje iba na základe Vášho súhlasu, Vaše osobné údaje budeme spracúvať iba počas jeho trvania, pričom máte právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať prostredníctvom našich kontaktných údajov.

Aké sú Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov?

Medzi Vaše práva patrí právo požadovať od nás prístup k osobným údajom, ktoré sa Vás týkajú, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov a právo na prenosnosť osobných údajov.

Ak sa domnievate, že došlo k porušeniu Vašich práv pri spracúvaní osobných údajov, môžete sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Je potrebné, aby ste nám Vaše osobné údaje poskytli?

Poskytovanie Vašich osobných údajov môže vyžadovať právny predpis, zmluva alebo uskutočnenie úkonov pred jej uzatvorením, prípadne splnenie iného účelu ich spracúvania, najmä vybavenie Vašej požiadavky, objednávky, podnetu, plnenie zmluvy alebo našej povinnosti. Ak má byť naplnený účel spracúvania, je nevyhnutné poskytnutie Vašich osobných údajov. Následkom neposkytnutia osobných údajov môže byť nemožnosť splnenia Vašej požiadavky, naplnenia účelu ich spracúvania, porušenie zmluvy alebo právneho predpisu.

V prípade, ak by ste mali akékoľvek otázky ohľadne spracúvania Vašich osobných údajov alebo Vašich práv a povinností, neváhajte nás kontaktovať.

ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIE

Na zabezpečenie riadneho fungovania webových sídel spoločnosti Crystal Call, a.s. ukladáme niekedy vo vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. súbory cookie.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webové sídlo ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení v momente, keď dané sídlo navštívite.

  • Súbory cookie hostiteľskej domény sú súbory cookie ukladané webovým sídlom, ktoré si práve prezeráte. Prečítať ich dokáže iba toto sídlo. Okrem toho môže webové sídlo využívať externé služby, ktoré takisto ukladajú svoje vlastné súbory cookie, známe ako súbory cookie tretej strany.
  • Trvalé súbory cookie sú súbory cookie ukladané vo vašom počítači, ktoré sa po zatvorení prehliadača automaticky nevymažú, na rozdiel od relačných súborov cookie, ktoré sa po zatvorení prehliadača vymažú.

 

Účelom je umožniť, aby si webové sídlo na určitý čas uchovalo informácie o vašich nastaveniach, predvoľbách prehľadávania a to napríklad veľkosti textu, uprednostňovaného jazyka, predvolieb farieb atď.

Vďaka tomu ich pri prehliadaní webového sídla v rámci jednej návštevy nemusíte opätovne zadávať.

Súbory cookie sa môžu používať aj na zostavenie anonymizovaných štatistík o využívaní našich webových sídel.

Ako používame súbory cookie na našej stránke www.crystalcall.eu ?

Súbory cookies používame na zvýšenie efektivity Vašich návštev na našej webovej stránke a zhromažďovanie analytických informácií a to napríklad počtu návštevníkov na našej webovej stránke.

Cookies nám umožňujú lepšie zhromažďovať informácie o používaní našej webovej stránky. V ich údajoch však nezhromažďujeme vaše osobné údaje a informácie. Ukladá sa len jedinečný identifikátor relácie, ktorý nám umožňuje opätovne načítať profil a predvoľby užívateľa pri vašej ďalšej návšteve webovej stránky.

Cookies používame pre Google Analytics na meranie návštevnosti a zaznamenanie udalostí, pre Google Adwords na zaznamenávanie návštevnosti do remarketingu a využívame ich aj pri analytickom nástroji Hotjar, ktorý nám pomáha neustále zlepšovať našu stránku.

O tom, ako používa súbory cookies spoločnosť Google, si môžete prečítať tu.

O tom, ako používa súbory cookies spoločnosť Hotjar, si môžete prečítať tu.

Ako môžete spravovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete spravovať/odstraňovať podľa uváženia – podrobnosti nájdete na webovom sídle  aboutcookies.org.

Odstránenie súborov cookie zo zariadenia

Vymazaním histórie prehliadania vo svojom prehliadači môžete odstrániť všetky súbory cookie, ktoré sa vo vašom zariadení už nachádzajú. Odstránite tak všetky súbory cookie zo všetkých navštívených webových sídel.

Upozorňujeme však, že môžete prísť aj o niektoré uložené informácie (napríklad uložené prihlasovacie údaje, preferencie na webovom sídle).

Správa súborov cookie, ktoré sú špecifické pre dané webové sídlo

Ak chcete získať podrobnejšie informácie o súboroch cookie, ktoré sú špecifické pre dané webové sídlo, skontrolujte si vo svojom obľúbenom prehliadači nastavenia ochrany osobných údajov a súborov cookie.

Blokovanie súborov cookie

Väčšinu moderných prehliadačov môžete nastaviť tak, aby zabránili ukladaniu všetkých súborov cookie do vášho zariadenia; v takom prípade však niektoré preferencie možno budete musieť upravovať manuálne pri každej návšteve webového sídla/webovej stránky. Niektoré služby a funkcie navyše vôbec nemusia fungovať správne.



Ak vás prezentácia našej firmy zaujala

Kontaktujte nás